Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

Η τοποθέτηση του Σταύρου Κελέτση για το Σ/Ν του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης


Η τοποθέτηση του Βουλευτή Έβρου Σταύρου Κελέτση, στη συζήτηση του Σ/Ν του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

  • «Θα ήθελα να ξεκινήσω εκφράζοντας τις ευχαριστίες μου στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, τον Υφυπουργό Οικονομικών κο. Σκυλακάκη και στους συνεργάτες τους που έδωσαν λύση στο μεγάλο πρόβλημα των αποζημιώσεων για τις ζημίες των αγροτών μας του 2018».

  • «Θα ήθελα να παρακαλέσω για την επιτάχυνση της πίστωσης των ποσών στους λογαριασμούς των αγροτών, από τη στιγμή που έχουν υπογραφεί οι αποφάσεις».

  • «Θα πρέπει να δούμε και την οικονομία μας από άλλη πλευρά … Αναγκαίος ο ρόλος της παραγωγής και του πρωτογενούς τομέα στην οικονομική αλυσίδα … Πρέπει να ρίξουμε και πάλι βάρος στον τομέα παραγωγής των τροφίμων και στη μεταποίηση των προϊόντων».

  • «Το Νομοσχέδιο λύνει θέματα που χρονίζουν και που κανείς δεν άγγιξε μέχρι σήμερα».

Ο Βουλευτής υπογράμμισε την ανάγκη αναθεώρησης των στόχων μας, με επίκεντρο την παραγωγή ποιοτικών αγροτικών προϊόντων με εξαγωγική δύναμη αλλά και επιτυγχάνοντας την εσωτερική αυτάρκεια.

Ο Σταύρος Κελέτσης στάθηκε ακόμη στην εκμετάλλευση των γεωθερμικών πεδίων, αναφερόμενος στα 2 μεγάλα αντίστοιχα πεδία του Έβρου, με στόχο την αξιοποίηση γεωργικών εκμεταλλεύσεων μέσα από τις δυνατότητες που ανοίγουν.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ της τοποθέτησης στο www.keletsis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου