Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

«Ειλικρινή συλλυπητήρια για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά – Δε μπορεί να λέμε πως η Αστυνομία δε κάνει καλά τη δουλειά της και σε οριακά περιστατικά να επιτιθέμεθα εναντίον της ΕΛΑΣ και των Αστυνομικών».

    Συνέντευξή μου στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της ΔΕΛΤΑ Τηλεόρασης και στη δημοσιογράφο Μαρία – Χρύσα Σταμπουλίδου.

  • «Η Φώφη Γεννηματά λειτουργούσε πάντα στα πλαίσια αρχών και κανόνων – Θα τη θυμάμαι με χαμόγελο – Θα λείψει σε όλους μας, εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια».
  • «Ασφαλώς η Αστυνομία θα πρέπει να λειτουργεί μέσα στα όρια που θέτουν ο Νόμος και το Σύνταγμα – Από την άλλη δε μπορούμε να μιλάμε για εγκληματικότητα και πως η Αστυνομία δε κάνει τη δουλειά της, όταν σε οριακά περιστατικά επιτιθέμεθα εναντίον της ΕΛΑΣ και των αστυνομικών».
  • «Εύχομαι στον εκλεγέντα Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Έβρου και σε όλα τα μέλη που εξελέγησαν μέσω των εσωκομματικών εκλογών καλή επιτυχία – Για μένα όλοι είναι συνεργάτες ώστε να προωθούμε ζητήματα και να δίνουμε λύσεις στα προβλήματα του νομού».
  • «Εύχομαι περαστικά στην κα. Μπακογιάννη, είναι αγωνίστρια και πιστεύω πως θα τα καταφέρει – Έχει γίνει πολύ σοβαρή δουλειά στην Επιτροπή για την Ανάπτυξη της Θράκης – Έδωσα βάρος στις ανισότητες εντός της Περιφέρειας».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου