Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Λιοντάρια και γατάκια...




Σύντροφε, τα 'μαθες τα νέα; 
Όπως δήλωσε ο Έλληνας Πρωθυπουργός της "πρώτη-φορά-αριστερά" κυβέρνησης ενώπιον του Αμερικανού Προέδρου μπροστά στα σκαλιά του Λευκού Οίκου "... οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι μια εξαιρετικά σημαντική δύναμη και οι δυνατότητές τους να παρέμβουν για το καλό είναι σημαντικές". Ενώ για τον Αμερικανό Πρόεδρο είπε: " Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει (ο κ. Τραμπ) την πολιτική, ορισμένες φορές μπορεί να μοιάζει διαβολικός αλλά γίνεται για καλό." (!!!) 
Οι αλήθεια είναι ότι τέτοιες δηλώσεις για τις ΗΠΑ και τον Πρόεδρό τους "δεξιός" Έλληνας Πρωθυπουργός δεν θα τολμούσε να κάνει. Οι εγχώριες  αριστερές μάζες θα είχαν ξεχυθεί στους δρόμους και αμφιβάλλω αν το αεροπλάνο της επιστροφής του θα μπορούσε να προσγειωθεί επί ελληνικού εδάφους! Το είπε όμως ο Αλέξης Τσίπρας! Ίσως υπό την επιρροή του κ. Καμμένου, φανατικού οπαδού του κ. Τράμπ, που παρεμπιπτόντως τον στόχο του (για τη "δουλειά" ντε των F16) τον πέτυχε... 
Να υποθέσω ότι μετά απ' αυτά η φετινή πορεία (μεταξύ μας παρωδία) του  Πολυτεχνείου θα ματαιωθεί; Ποιος ο λόγος να γίνει; Αφού σύμφωνα με τον Πρωθυπουργό μας  και διακριθέντα πρώην  ηγέτη των απανταχού καταληψιών "οι φονιάδες των λαών Αμερικάνοι" φονεύουν για καλό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου