Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

Εγκαίνια για την 24η Πανέβρια Αγροτική Έκθεση Φερών




Αλεξανδρούπολη, 12.09.2019


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Εγκαίνια της 24ης Πανέβριας Αγροτικής Έκθεσης Φερών 


24 συναπτά έτη ζωής μετρά, η διοργάνωση – θεσμός για τις Φέρες και το νομό Έβρου. Για ακόμη μια χρονιά, δεκάδες εκθέτες και πλήθος επισκεπτών δίνουν το δυναμικό παρών, αναδεικνύοντας τα εξαιρετικά αγροκτηνοτροφικά τους προϊόντα, τα αγροτικά τους μηχανήματα και όλα όσα παράγονται, στον πλούσιο τόπο μας.

24χρόνια μετά η Έκθεση έχει γίνει θεσμός βαθιά ριζωμένος στην ψυχή του αγροκτηνοτροφικού μας κόσμου


«Από το 1996 μέχρι σήμερα, πολλοί άνθρωποι εργάστηκαν για την επιτυχία αυτού του θεσμού. Όλα αυτά οφείλουμε να μη τα μηδενίζουμε, παρά τα πολλά προβλήματα που πράγματι αντιμετωπίζει ο κλάδος. 24 χρόνια μετά, αυτή η Έκθεση έχει γίνει ένας θεσμός, βαθιά ριζωμένος στην περιοχή και στην ψυχή του αγροτικού και κτηνοτροφικού μας κόσμου».

Ο Σταύρος Κελέτσης, έκανε ιδιαίτερη μνεία στις ενέργειες χάραξης της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Για τη χάραξη της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής : «Εκεί πρέπει να πάμε προετοιμασμένοι. Από πλευράς Κυβέρνησης γίνονται όλες οι απαραίτητες κινήσεις και η προεργασία ώστε η χώρα μας να έχει καλύτερη αντιμετώπιση στο πλαίσιό της», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Βουλευτής Έβρου υπογράμμισε ακόμη την πρόθεση της Κυβέρνησης να κομίσει ένα βελτιωμένο νομικό πλαίσιο, που θα αφορά στους Συνεταιρισμούς και στις Ομάδες Παραγωγών, προκειμένου να τους καταστήσει πιο έτοιμους για την επόμενη μέρα του Πρωτογενούς τομέα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου