Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

«Προχωράμε με ταχύτητα στην ανάπτυξη του Λιμανιού της Αλεξανδρούπολης που θα δώσει ώθηση στην περιοχή μας»


Συνέντευξη του Βουλευτή Έβρου Σταύρου Κελέτση στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΘΡΑΚΗΝΕΤ με τη δημοσιογράφο Δήμητρα Παρασχάκη.

Στο επίκεντρο της συζήτησης οι θετικές εξελίξεις που περιλαμβάνει για τη Θράκη, η ψήφιση του Σ/Ν του Υπουργείου Οικονομικών.

  • «Ανακουφίζουμε τις επιχειρήσεις που χτυπήθηκαν ιδιαίτερα. Είναι πολύ σημαντικό πως προχωρά γρήγορα η ανάπτυξη του Λιμανιού της Αλεξανδρούπολης και πως ολοκληρώθηκαν τα έργα στα λιμάνια της Καμαριώτισσας και των Θερμών».

  • «Προχωράμε πολύ γρήγορα στην προκήρυξη για τη μετοχοποίηση του Λιμανιού της Αλεξανδρούπολης. Θα δώσει μεγάλη ώθηση στην ανάπτυξη και στην περιοχή μας».

  • Οι παρεμβάσεις για την επίλυση του χρόνιου προβλήματος με τα οφειλόμενα στις επιχειρήσεις της Θράκης για την περίοδο 2010-2015, από την επιδότηση εργοδοτικού κόστους 12% .

  • Η απόφαση του Πρωθυπουργού για σύσταση διακομματικής επιτροπής για τη Θράκη, υπό την προεδρεία της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη. «Η Επιτροπή θα πρέπει εντός 6μήνου να δώσει το πόρισμά της, πιστεύω πως μέσα σε αυτό το διάστημα θα γίνει πραγματική δουλειά και πως αυτό μπορεί να αποτελέσει την πυξίδα για το μέλλον και την ανάπτυξη της περιοχής».
*Δείτε το VIDEO με τη συνέντευξη στο www.keletsis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου