Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020

Σταύρος Κελέτσης: «Στην υπόθεση Παπαγγελόπουλου το λόγο τώρα έχει η Δικαιοσύνη»



Αθήνα, 23.07.2020


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 


Σταύρος Κελέτσης: «Στην υπόθεση Παπαγγελόπουλου το λόγο τώρα έχει η Δικαιοσύνη» 


«Έχουμε πραγματικά τις ισχυρές εκείνες ενδείξεις, ώστε να εισηγηθούμε ως επιτροπή την έγκριση της δίωξης του κ. Παπαγγελόπουλου ώστε να πάει η υπόθεση αυτή στη δικαιοσύνη». Αυτό, μεταξύ άλλων, τόνισε ο Βουλευτής Έβρου Σταύρος Κελέτσης, απευθυνόμενος στην Ολομέλεια της Βουλής, στη συζήτηση και ψήφιση για την παραπομπή του πρώην Αναπληρωτή Υπουργού Δικαιοσύνης.

Στην ομιλία του ο Βουλευτής Έβρου έκανε λόγο για τη λειτουργία ενός συστήματος, όπου στην κορυφή της πυραμίδας του βρισκόταν ο Αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης, και παρακάτω δημοσιογράφοι αλλά δυστυχώς και πρόθυμοι εισαγγελείς, που στοχοποιούσε πολιτικούς αντιπάλους της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ όπως έγινε με την υπόθεση NOVARTIS. «Δυστυχώς στην περίπτωση Παπαγγελόπουλου, καταπατήθηκε κάθε έννοια Κράτους Δικαίου, Διάκρισης των Εξουσιών και Ανεξαρτησίας της Διακιοσύνης».

«Εμείς σήμερα ως Κοινοβούλιο οφείλουμε να λειτουργήσουμε ως θεματοφύλακας του κύρους των θεσμών, του Συντάγματος, της δικαιοσύνης, του κράτους δικαίου, του πολιτικού συστήματος, αλλά και του ίδιου του δημοκρατικού πολιτεύματος», κατέληξε ο Βουλευτής Έβρου.

* Δείτε το VIDEO με τα κυριότερα σημεία της ομιλίας στο www.keletsis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου